(function($){ $('.fl-page-header').removeClass('fl-page-nav-toggle-visible-mobile fl-page-nav-toggle-icon'); $('.navbar-toggle').remove(); })(jQuery);
Ring oss på +47 97 07 52 59

Budstikka med flott artikkel om Kruser

Asker og Bærum budstikke besøkte  Sandvika Byfest og fikk en prøvetur utenfor kadettangen, med våre elektriske båter.

Mens fest og moro skapte leven i Sandvika under byfesten sist helg, kunne festivaldeltagerne nyte stillheten i Sandviksbukta med Green Waves stillegående 20 fots fritidsbåt. Selskapet Kruser AS hadde nemlig tatt turen for å vise frem båtdelingsordningen de ønsker å etablere i Sandvika.

– Vi har allerede satt tid for møter med flere politikere i kommunen. Nå er vi her for å vise Sandvika at det er en interesse for båtpoolen, fortalte gründer og daglig leder av Kruser AS Christer Ervik, til Budstikka.

Du kan lese saken her (PDF)

 


FOTO: LUDVIG GUNDERSEN

Legg igjen en kommentar