Ring oss på +47 97 07 52 59

Budstikka med flott artikkel om Kruser

Asker og Bærum budstikke besøkte  Sandvika Byfest og fikk en prøvetur utenfor kadettangen, med våre elektriske båter.

Mens fest og moro skapte leven i Sandvika under byfesten sist helg, kunne festivaldeltagerne nyte stillheten i Sandviksbukta med Green Waves stillegående 20 fots fritidsbåt. Selskapet Kruser AS hadde nemlig tatt turen for å vise frem båtdelingsordningen de ønsker å etablere i Sandvika.

– Vi har allerede satt tid for møter med flere politikere i kommunen. Nå er vi her for å vise Sandvika at det er en interesse for båtpoolen, fortalte gründer og daglig leder av Kruser AS Christer Ervik, til Budstikka.

Miljøvennlig alternativ

Med ordningen ønsker de å gjøre sjøen tilgjengelig for flere, samtidig som klimaet og miljøet bli ivaretatt. For 25.000 kroner i året kan båtfolket leie båt ved Krusers brygger så mye de vil hele sesongen, men bare ett døgn av gangen.


TEKST OG FOTO: Jørgen Dahl Kristensen og Ludvig Ferdinand Bakke Gundersen
Du kan lese omtalen av Kruser her (PDF)

 

Følg oss gjerne på Facebook, LinkedIn og Instagram og nyhetsbrev så vet du alltid hva som skjer med Kruser!

Legg igjen en kommentar