E-post: kontakt@kruser.no

Hindrer disse bekymringene deg fra å bli sesongmedlem hos Kruser?

Du har sikkert nå sett og hørt en del om Kruser elbåtpool, og kanskje lurer du på om det er noe for deg? Vi vet at 25.000 kroner er en investering og at du sannsynligvis har noen spørsmål du ønsker svar på før du føler deg klar for å bli med. Derfor vil vi forsøke å svare på noen av disse spørsmålene her.

Kruser elbåtpool – for et bekymringsfritt båtliv

Først: Hva er en båtpool?
I vår båtpool kjøper du medlemskap istedenfor, helt eller delvis, å eie egen båt. Du kan fortsatt bruke båt så mye du ønsker, det er rimeligere enn å eie/leie og vi tar oss av alt det praktiske arbeidet. Med Kruser elbåtpool deler medlemmene på flere båter, i flere båthavner.

 

Her er 3 vanlige bekymringer mange har før de blir medlemmer:

 

 

«Jeg er usikker på om jeg får båt når jeg ønsker det – tenk om alle vil ha båt samtidig!»

Kruser ble startet fordi vi så hvor mange båter som ligger i havn, selv på de fineste sommerdagene. Ser du etter selv, vil du se at dette stemmer – hverdager, helger og ferietid – gjennom hele sommeren.

Mange har travle dager, og mens noen ønsker å bruke båt på kvelden ønsker andre å dra ut i helgene – mens noen har anledning til og foretrekker å være på sjøen på dagtid på hverdager. Derfor kan vi dele båt.

 

Vi har også lært av andre. Andre har drevet pool – med båter, biler og andre eiendeler. De har delt av sine erfaringer med oss, slik at vi blir rett «rigget» for tjenesten vi tilbyr.

Dessuten: Er det ikke ledig båt i favoritthavnen din, vil du dessuten kunne hente ut båt i andre havner.

Vi tar inn et begrenset antall medlemmer i forhold til antall båter vi har i poolen. Vårt mål er at alle skal få tilgang båt når de ønsker, hver eneste gang. (St Hansaften er den eneste utfordringen vi ser.) Og jo flere medlemmer vi har – jo flere båter vil det være i poolen – og på flere steder vil du finne oss.

 

«Det er dyrt»

Ikke alle har mulighet til å betale 25.000 kroner. Det har vi forståelse for. Men hvis du har råd, men synes beløpet er høyt – så har vi lyst til å utdype litt rundt pris.

Som medlem i en båtpool får du tilgang til båt uten den store økonomiske investeringen som kjøp av båt og tilhørende kostnader som verditap, forsikringer, opplag, bryggeplass, vedlikehold, forsikringer osv innebærer. For mange vil tilsvarende båt koste deg 100.000 kroner mer i årlige utgifter. Se regne-eksempel.

Så sammenlignet med å eie båt, er medlemsavgiften gunstig. I tillegg får du et båtliv som er 100% økonomisk forutsigbart, og ingen bekymringer rundt vedlikehold. Hva annet får for eksempel 2 voksne for 25.000,- kroner? Dere kan kjøpe hver deres kaffe latte hver dag i ett år, eller 16 par pene bukser? Eller spise på restaurant en 6-10 ganger, eller…………?

Hadde det ikke i stedet vært hyggelig med romantiske solnedganger på et skjær med din kjære? Eller morsomme pikniker på en øy med venner? Fiske- eller badeturer med barna?
Det er opplevelser som gir minner for livet.

Et sesongmedlemskap kan jo også være jule-/bursdagsgave til dere selv? Eller dere kan gå sammen om å knipe inn 2.000,- hver måned på andre utgifter? Eller kanskje dere nettopp ved å bruke tid på sjøen bruker mindre penger på andre ting?

 

«Jeg er usikker på om jeg får brukt båten nok»

Med vår app kan du både planlegge bruk og spontant hente ut ledig elbåt. All den tid en båteier bruker til å vedlikeholde og organisere sin båt, kan du i stedet hygge deg på sjøen.

Og i forhold til å leie båt, er det kun én innbetaling, ingen påfylling av drivstoff, det er en båttype du er kjent med – alt som sparer deg for administrativ tid.

 

 Vi tror du du vil la deg friste til å dra på sjøen mange ganger når båtlivet er SÅ lettvint!
Hva med å prøve ett år? Les mer om medlemskap i Kruser elbåtpool.

 

Følg oss gjerne på Facebook, LinkedIn og Instagram og nyhetsbrev så vet du alltid hva som skjer med Kruser!

4 kommentarer

 1. Øivind Marman på 31/01/2020 kl 16:43

  Pensjonist par (79/73) synes dette er en god idé, spesielt el-båt, for dagsturer i Indre Oslofjord..
  Har tidligere prøvd Boatflex, dessverre med dårlig erfaring – motor stoppet ved sakte fart, akkurat når man skal legge til byggen, og vanskelig å starte igjen.

  Standard medlemsskap på 25.000 er i vårt tilfelle noe høyt, men dagspris 3.200 er OK.
  Betaler gjerne et beløp for Dagsmedlem, som kan dekke to til tre turer i sesongen, med mulighet for å kunne reservere båt en dag i forveien.

  Flott tiltak. Håper dere lykkes.

  • Hege Kolberg på 01/02/2020 kl 08:52

   Takk for hyggelig melding og gode ønsker!

   I motsetning til Boatflex er våre båter nye, og vi eier og kontrollerer dem etter bruk, så vi vet at vi til enhver tid leverer kvalitetsbåter. Vi er glade for å høre at vi har et medlemsalternativ som passer for dere og håper å treffe dere til sommeren!

 2. Kai Svendsen på 03/04/2020 kl 15:01

  Hei.

  Hva er forskjell på standard og premium båt?
  Dersom man kjøper aksjepost. Siderstiller dette deg med sesongkjøp.
  Hvor mange timer kan bruke båten av gangen?

  • Hege Kolberg på 04/04/2020 kl 12:03

   Hei, Kai.
   Takk for interessen!
   Standard båt er en Greenwave 601, en elekstrisk snekke med plass til 8 personer. Den er 20 fot og kjører ca i 7 timer i 5-7 knop. Premium er en Rand Play 24, en elektrisk skjærgårdsjeep med plass til 10. Den er 24 fot, 155 km rekkevidde. Maksfart 18 knop. Du kan booke båten for en dag/kveld av gangen. Og om du du har en booking inne og det i løpet av de nærmeste 48 timer av bookingen er ledig, kan du fritt legge til tid slik at du også kan dra på overnattingsbesøk.
   Mht aksjekjøp så innebærer ikke det sesongmedlemskap.

   Vi håper du finner konseptet av interesse, som medlem og/eller investor – og hører gjerne ifra deg igjen!
   Hilsen team Kruser

Legg igjen en kommentar