Ring oss på +47 97 07 52 59

AKTUELT

Leie av elbåt: Til våren kan du leie elektriske fritidsbåter langs Oslofjorden

Teknisk Ukeblad har intervjuet Kruser om elbåtpool og båtleie. Les om ambisjonene, utfordringene og hvorfor Asker kommune inngår en intensjonsavtale med bedriften.
Read More

Hindrer disse bekymringene deg fra å bli sesongmedlem hos Kruser?

Du har sikkert nå sett og hørt en del om Kruser elbåtpool, og kanskje lurer du på om det er noe for deg? Vi vet at 25.000 kroner er en investering og at du sannsynligvis har noen spørsmål du ønsker svar på før du føler deg klar for å bli med. Derfor vil vi forsøke…
Read More

Redningsselskapet skriver om elbåter og Kruser

  Elbilene har erobret Norge … så hvor er alle elbåtene, lurer Redningsselskapets magasin.  Med Krusers elbåtpool begynner ting å skje!
Read More

Skal flere få oppleve båtlivets gleder må vi dele på godene!

Årets kommunevalg er avsluttet, og de grønne partiene gjorde et brakvalg. Det blir lovet flere sykkelveier og bilfrie områder flere steder i landet. Men hva med båter og båtplasser? 
Read More

Elbilen.no skriver om Kruser elbåtpool

Elbåter i ny delingstjeneste: – Et genialt konsept, sier Unni Berge, kommunikasjonsleder i Norsk elbilforening.
Read More

Budstikka med flott artikkel om Kruser

Asker og Bærum budstikke besøkte  Sandvika Byfest og fikk en prøvetur utenfor kadettangen, med våre elektriske båter.
Read More
Na kommer de elektriske batene

Nå kommer de elektriske fritidsbåtene

Nå begynner det å komme helt elektriske alternativer på det norske båtmarkedet, skriver Side3 og omtaler modellen Kruser tilbyr i sin elbåtpool.
Read More

Nettavisen om Kruser og båtdeling

– Grunntanken vår er å gjøre det mer attraktivt å dele båt enn å eie eller leie, sier Christer Ervik, gründer og daglig leder i Kruser.
Read More

God omtale i Chooose

Chooose ble kåret til årets start-up i Norge i 2017 og top 10 i verden av Richard Branson. Chooose jobber for at bedrifter og privatpersoner kan redusere sitt karbonavtrykk.
Read More

Møt oss på Sandvika byfest 22. august!

Helgen 22. – 25. august 2019, fylles Sandvika med fire herlige dager med konserter, dans, teater, utstillinger, omvisninger, barne- og ungdomsaktiviteter og et yrende folkeliv.
Read More