Bekymringsfri og miljøvennlig båtdeling i Alvøen

I samarbeid med Kruser AS har Alvøen Gamle Mølle inngått en intensjonsavtale om introduksjon av deres null-utslipps båtdelingskonsept i Alvøen, både for bedrifter og private båtførere. Les mer om Kruser og deres tjeneste under, og book prøvetur av en nullutslipps elbåt i Alvøen 29.-31.oktober.

Om Kruser

Til enhver tid ligger svært mange båter i havn – selv på de fineste sommerdagene. I tillegg er det ventelister for å få båtplass. Det finnes mange havner, og veldig mange båter. Det er unødvendig at så mange plasser skal være opptatt av båter som ikke er i bruk. Med Kruser sitt konsept kan man utnytte båt-ressursene langt bedre, uten at det går på bekostning av kvalitet og opplevelser.

  • Båtdeling: En «pool» baserer seg på at flere personer har tilgang og mulighet til å bruke samme båt. Når en pool er godt organisert vil ressursene utnyttes optimalt og skape fordeler for både brukerne og miljøet. På sikt vil vi sammen med våre medlemmer bidra til FNs bærekraftsmål.
  • Det gjennomføres en «onboarding», for å bli kjent med båtene før første tur.
  • Alle medlemmer kan bruke båter på flere lokasjoner rundt omkring i landet.
  • Det er alltid flere båter på samme lokasjon.
  • Det er enkelt å reservere båt via Kruser sin app.
  • Båtene gjennomgås av en Kruser båtvert etter bruk og holdes alltid i god stand.

Om båtene

I 2021 hadde Kruser Green Waves 601 og Rand Mana 23 i havner i Oslo, Bærum og Asker. Fra 2022 får du også tilgang til Hydrolift E-22, X Shore Eelex 8000 og 1-2 andre båtmodeller (mer info kommer høsten 2021).

Medlemskap

PRIVAT

Kruser tilbyr ulike medlemskap der alle kostnader er inkludert – forsikring, ubegrenset antall bookinger i alle sine havner, vinterlagring, båtplass og havneavgift, ekstra båtfører, strøm, service og medlemskap i Redningsselskapet. Det koster ingenting ekstra per tur. Du får et forutsigbart båthold med en fast pris per år.

Les mer om Krusers medlemskap og båter.

BEDRIFT

Kruser tilbyr bedriftsavtaler hvor bedriften kan kjøpe et antall båtturer til sine ansatte. Som leder i bedriften kan du bidra til det grønne skiftet gjennom å gjøre det enklere for de ansatte å ta et miljøvennlig valg på fritiden. Kruser elbåtpool er et bærekraftig gode som dine medarbeidere vil elske og som nærmiljøet vil legge merke til!

Bedriftsmedlemskap gir mange tilpasningsmuligheter, og vi vil skreddersy et tilbud til din bedrift.

Les mer om Krusers bedriftsmedlemskap.

29. – 31. oktober: Prøveturer i Alvøen

Båten som demonstreres i Alvøen vil være Green Waves 601. Dette er stillegående snekke som tilhører vårt Komfort-medlemskap og er tilgjengelig for booking av alle medlemskapstypene.

For privatpersoner (30. – 31. oktober)

30. og 31.oktober er det nå åpent for booking av prøveturer. En representant fra Kruser vil ta dere imot og demonstrere båten og konseptet på en 30 minutters prøvetur. Du kan ha med 3 andre gjester under prøveturen.

Book prøvetur for privatpersoner her.

For leietakere/bedrifter (29. oktober)

Interessert i å tilby en miljøvennlig båtdelingsordning til dine ansatte? Medarbeidersamtaler, workshops eller medbrakt lunch midtfjords? Tilbud til ansatte og deres familier for bruk utenom arbeidstid? 22.oktober inviteres leietakere i Alvøen til introduksjon og prøveturer.

29. oktober:
08:30 – 09:30 i kantinen: Kruser og AGM introduserer satsningen og svarer på spørsmål

09:30 – 16:00: Prøveturer

Book prøvetur for bedrifter her.

Følg oss gjerne på FacebookLinkedInInstagramYouTube og Nyhetsbrev så vet du alltid hva som skjer med Kruser!
Andre medlemsfordeler:
  • 15% rabatt i Redningsselskapets nettbutikk

  • Digitalt båtførerkurs fra redningsselskapet for 499 kr (normalpris 995 kr)

  • Rabatter på div serveringssteder og aktiviteter i nærheten av våre havner (oppdateres kontinuerlig)