Inkludert i alle båter:

  • GPS Kartplotter

  • Stereoanlegg

  • Kjøleskap/kjøleboks

  • Avfallsdunk

  • 4 voksenvester og 4 barnevester

  • Dregg

Båtene du får tilgang til er komfortable og designet slik at alt ligger til rette for fantastiske opplevelser på sjøen, enten det er en kort tur eller hel dag med familie, venner eller alene. Her finner du alt du trenger som kjøleskap/kjøleboks, badeplattform, dregg, musikkanlegg og solseng. Med god plass, minimal motorstøy og lang rekkevidde er båtene våre godt egnet for alt fra én person til større grupper som vil dele de gode båtopplevelsene. Våre båter er utslippsfrie i bruk, verken i form av eksos eller miljøskadelig bunnstoff. Vi er opptatt av at gode opplevelser ikke skal gå på bekostning av miljøet – som medlem kan du nyte sjøen til det fulle, med god samvittighet!

GreenWaves 601 (Komfort)

GreenWaves 601 er en åpen fritidsbåt på 20 fot, og har en marsjfart 4-6 knop. Med plass til 8 personer, er båten ideell til å dele gode båtopplevelser med kjente og kjære.

Et romslig design med stor badeplattform og badetrapp gjør båten spesielt godt egnet til aktiviteter som bading og fisking. Samtidig byr det på en stor opplevelse i seg selv å “kruse” rolig og lydløst bortover vannet – kun avbrutt av et og annet bølgeskvulp.

Enkelt og behagelig

Båtens kaptein navigerer båten enkelt via midtkonsollen i akterenden, mens passasjerene har behagelige sittemuligheter, både i baugen og ved siden av kapteinen.

Rekkevidde

Båten er utstyrt med en kraftig batteripakke, som gir muligheten for lengre turer uten å måtte uroe seg for om man har nok strøm igjen. På fulladet batteri kan man være ute på sjøen i 5-7 timer, alt ettersom hvor stor hastighet som holdes, antall mennesker i båten, strøm, bølge og vindforhold. Under er våre anslag for rekkevidde, basert på marsjfart:

Rekkevidde i 4 knop: ca. 7 timer, 28 nm. / 50 km.
Rekkevidde i 5 knop: ca. 5 timer, 25nm. / 45 km.

Spesifikasjoner

Antall passasjerer: 8

Størrelse: 20 fot / 240 cm bred

Dybde: 70 cm.

Maks hastighet: 6-7 knop

Motoreffekt: 10 hk. / 7,5 kWh.

Batterikapasitet: 12,5 kWh.

Ladetid: 2-3 timer

RAND Mana 23 (Komfort)

Dette er en romslig dagsturbåt med plass til opptil 10 personer. Båten er sosialt orientert, og baserer seg på et stort åpent design, fylt med mange behagelige sitteplasser, samt et stort bord plassert midt i båten. Her finnes også en behagelig solseng i akterenden.  Båten er utstyr med en Torqeedo FP 4.0 elektrisk motor og en 9,1 kWh batteripakke. Båten er effektiv, størrelsen til tross og gir god rekkevidde.

Enkelt og behagelig

Fra førerplassen har man god oversikt og her er det plass til 10 personer. Spisebordet foran i båten er romslig, og med kjøleskap og musikkanlegg ligger alt til rette for en hyggelig dag på sjøen. Denne båten egner seg aller best for de flotte varme sommerdagene.

Rekkevidde

Båten er utstyrt med en 9,1 kWh batteripakke som gir tilstrekkelig rekkevidde for en rolig tur på sjøen. På fulladet batteri kan man være ute på sjøen i ca 5-7 timer, alt ettersom hvor stor hastighet som holdes, antall mennesker i båten, strøm, bølge og vindforhold. Under er våre anslag for rekkevidde, basert på marsjfart:

Rekkevidde i 4 knop: ca. 6 timer / 24 nm.

Rekkevidde i 5 knop: ca. 4,5 timer / 22,5 nm.

Rekkevidde i 6,5 knop: ca. 1,5 timer / 9,75 nm.

Spesifikasjoner

Antall passasjerer: 10

Størrelse: 23 fot / 230 cm bred

Dybde: 80 cm.

Maks hastighet: 6-7 knop

Motoreffekt: 8 hk. / 6 kWh.

Batterikapasitet: 9,1 kWh

Ladetid:  ca. 9 timer

Hydrolift E-22 (Premium)

Hydrolift E-22 er en brukervennlig og trygg skjærgårdsjeep basert på bestselgeren Hydrolift X-22. De gode sjø- og kjøreegenskaper samt de sosiale sonene som kundene har satt stor pris på er beholdt. Skroget, som er viktig for å gi en best mulig brukeropplevelse og som gir et lavt energi-forbruk, er videreutviklet og effektivisert for å passe til den elektriske drivlinjen og motorkarakteristikken. Båten har gode oppbevaringsmuligheter og sportslige kjøreegenskaper for å sikre trygg ferdsel og lange dager på sjøen. Her vil du få vind i håret, mange herlige opplevelser og mulighet for vannsport i en svært sjelden båt. Bak i båten vil du ha en komfortabel spisesone og i baugen finnes en solseng.

Rekkevidde

Båten er utstyrt med en ca. 60 kWh batteripakke som gir rekkevidde til en meget lang tur på sjøen i rolig fart eller en miks av rolig og rask fart. Dersom du skulle ha lyst på en lengre tur kan du hurtiglade båten på Krusers havner som er utstyrt med hurtiglader eller andre offentlige hurtigladestasjoner for båt.

Rekkevidde i 5 knop: ca. 7 timer / 35 nm.

Rekkevidde i 23 knop: ca. 1 time / 23 nm.

Spesifikasjoner

Antall passasjerer: 6

Størrelse: 22 fot / 2.3 m

Maks hastighet: 35-40 knop

Batterikapasitet:  59 kWh

Motoreffekt: 150 hk / 112 kW

Ladetid: ca. 2 timer