Hverdag og dagtid

Kan du ta deg en tur på sjøen når andre jobber? Som medlem i Kruser elbåtpool kan du nyte alle båtlivets gleder, mens vi tar oss alt det praktiske arbeidet. Med elektriske båter, engasjerte ansatte og medlemmene i fokus skaper vi fremtidens båtliv – bekymringsfritt for mennesker og miljø. Les mer om Kruser.

Alle som har erfaring med båt vet hvor deilig det er å å dra ut på båttur når du har fjorden mer eller mindre for deg selv. Ta med deg fiskestang, niste og termos – og kanskje en venn? Eller benytt deg av hjemmekontor på sjøen ved å kaste ut anker i en trivelig bukt #båtkontor.

Med Kruser får du tilgang til det idylliske båtlivet 1. mai til 30 september for én pris. Er du en av de som kan nyte sjøen på dagtid vil du få ekstra god tilgjengelighet til en enda gunstigere pris.

Med våre hverdag-medlemskap får du tilgang til båt i alle våre havner fra 07:00-23:00 alle hverdager. Perfekt for deg som har fleksibel arbeidstid eller lang sommerferie.

Med våre dagtid-medlemskap får du tilgang til båt i alle våre havner fra 07:00-14:30 alle hverdager. Perfekt for deg som kan ta en tur på sjøen når andre jobber, eller trives med å starte dagen med en fisketur.

Komfort

Gir tilgang til Green Waves 601 og Rand Mana 23

Fra 17.802 kr i året

Komfort+

Gir tilgang til helt ny båtmodell (lanseres i mars 2022), Green Waves 601 og Rand Mana 23

Fra 21.798 kr i året

Premium

Gir tilgang til Hydrolift E22, en helt ny båtmodell K+ (lanseres i mars 2022), Green Waves 601 og Rand Mana 23

Fra 32.874 kr i året

Premium X

Gir tilgang til X Shore Eelex 8000, Hydrolift E22, en helt ny båtmodell K+ (lanseres i mars 2022), Green Waves 601 og Rand Mana 23

Fra 83.820 kr i åretJeg jobber som lærer, og det samme gjør min samboer. De siste årene har vi vært mye med ut på båtturer med venner, men nå som vi har lengre sommerferie enn de andre ble Kruser en perfekt måte for oss å få tilgang til båt på egenhånd. Med ferie store deler av sommeren passer tidene for dagtid-medlemskapet godt til da vi ønsker å nyte turer på sjøen.

Tilgjengeligheten på dagtid har vært over forventning, og vi får stort sett alltid båt når vi ønsker. Dette var det viktigste for oss når vi ble med i Kruser elbåtpool.

August Øyen (29 år)

Følg oss gjerne på FacebookLinkedInInstagramYouTube og Nyhetsbrev så vet du alltid hva som skjer med Kruser!


Andre medlemsfordeler:
  • 15% rabatt i Redningsselskapet nettbutikk

  • 20% rabatt på take away fra Asia Aker brygge*

  • 15% rabatt på Vitos restaurant i Vollen både på take away og i restauranten*

  • 10% rabatt på Neongrut Aker Brygge*

  • 10% rabatt på Seeds Café Fornebu*

  • Digitalt båtførerkurs fra Redningsselskapet til 499 kr (normalpris: 995 kr) (bestilling i appen)

*Gjelder ikke alkoholholdige varer. Du må vise at du har en booking i Kruser-appen ved bestilling da tilbudet kun gjelder når du skal på båttur.