Kruser bedriftsmedlemskap

Kruser bedriftsmedlemskap

BIDRA TIL DET GRØNNE SKIFTET – Gi dine medarbeidere et gode de blir glade for og stolte av. Et bekymringsfritt båtliv for mennesker og miljø. 

Du kan bidra til det grønne skiftet gjennom å gjøre det enklere for de ansatte å ta et miljøvennlig valg på fritiden. Kruser elbåtpool er et bærekraftig gode som dine medarbeidere vil elske og som nærmiljøet vil legge merke til!

Bedriftsmedlemskap gir mange tilpasningsmuligheter, og vi vil skreddersy et tilbud til din bedrift.


Båtliv helt enkelt

Gjennom Kruser Bedrift kan du gi dine ansatte et førsteklasses fritidstilbud samtidig som din bedrift bidrar aktivt i det grønne skiftet. Dine ansatte får enkel tilgang til sjøen, i støyfrie og miljøvennlige båter.

Båtene er tilgjengelige for booking alle dager i tidsrommet kl. 07-23, i perioden 1. mai til 30. september. Booking foregår på en ryddig og oversiktlig måte gjennom vårt bookingsystem i app. Vi har flere funksjoner i booking-appen som sikrer god tilgjengelighet og god kommunikasjon mellom Kruser og alle brukerne av båtene.

Vi i Kruser tar oss av drift og vedlikehold, og sørger for at båten er klargjort til neste bruker. Vår høyeste prioritet er å sørge for at tilgjengeligheten på båt er som avtalt.

Avtale tilpasset deres behov

Vi vil sammen finne den avtalen som passer best – liten eller stor, og underveis lytte til de ansattes tilbakemeldinger på løsningen for å stadig forbedre tilbudet.

Priser

Vi tilpasser pris etter hvilken tilgang bedriften ønsker å tilby sine ansatte. Antall turer, antall brukere og når dere skal ha tilgang legges til grunn. Dersom dere ønsker at den ansatte skal betale en egenandel per tur kan Kruser også håndtere dette.

Glade og stolte medarbeidere gir positiv effekt for bedriftens omdømme. Sammen kan vi skape et bekymringsfritt båtliv for både mennesker og miljø!

Ønsker du en prat om medlemskap til din bedrift?

Ring Katja Hinsch på 930 18 826 eller send en mail til katja@kruser.no

Følg oss gjerne på FacebookLinkedInInstagramYouTube og Nyhetsbrev så vet du alltid hva som skjer med Kruser!