Få 1000 kr for hvert medlem du verver

Som medlem i Kruser kan du verve venner og bekjente og få 1000 kr i bonus som kan brukes på medlemskap eller andre tjenester fra Kruser. Den som blir vervet får 500 kr i avslag ved innbetaling av fullt medlemskap. Som verver får du 1000 kr på din saldo hos Kruser for hvert medlem du verver*. Saldoen kan benyttes til å betale fremtidige medlemskap eller andre tilleggstjenester.

Du finner din personlige vervekode som du kan dele med dine venner under Mitt medlemskap i appen.

*Vervepremien vil legges til din saldo ca 14 dager etter at fullstendig medlemspris er betalt av den du vervet

Få 20 kr for å legge igjen anmeldelse på Google

En god tilbakemelding på Google er svært hjelpsomt for oss. Derfor belønner vi våre medlemmer som er villige til å legge igjen noen hyggelige ord om sine opplevelser med Kruser.

Trykk her hvis du har en anmeldelse å dele!

Obs! Du kan kun oppnå denne bonusen én gang.

Få 20 kr for å dele innhold fra Kruser

Vi setter stor pris på at du deler våre eller dine egne innlegg om Kruser i sosiale medier. Derfor vil vi nå belønne deg som deler innhold om oss slik at det blir synlig for dine følgere.

Her er noen måter du kan gjøre dette på:

 1. Del våre innlegg videre på Facebook eller LinkedIn
  Når vi publiserer et innlegg kan du trykke på «Share» eller «Del» under innlegget. Du fyller deretter inn ønsket tekst som må inkludere @kruser.no og #kruser
 2. Del våre innlegg i din story på Instagram*
  Når vi publiserer et innlegg kan du trykke på det lille pilsymbolet under innlegget og trykke på «Legg til innlegg i historien din». Du fyller deretter inn ønsket tekst som må inkludere @kruser.no og #kruser
 3. Del dine egne bilder fra dine opplevelser med Kruser på Instagram*, Facebook eller LinkedIn
  Om du har tatt noen fine bilder eller film av dine opplevelser med Kruser kan du lage et eget innlegg på din profil og dele det med alle dine følgere/venner/forbindelser. Teksten til innlegget må inkludere @kruser.no og #kruser. Du må også tagge Kruser i det aktuelle bildet på samme måte som du ville gjort om du skulle tagget en venn (sistnevnte er ikke mulig på LinkedIn).

Uansett om du deler bilder på Instagram, Facebook eller LinkedIn må innlegget deles med @kruser.no og #kruser for at vi skal kunne få registrert delingen.

*Om din profil på Instagram er «Privat» (lukket kun for dine følgere) vil dessverre ikke dine innlegg eller stories være synlige for oss, og da heller ikke kunne opptjene poeng. Det samme gjelder de som har over gjennomsnittet strenge personsvernsinnstillinger på Facebook.

Medlemsfordeler

 • 20% på take away fra ASIA Aker Brygge*

 • 15% på Vito’s Restaurant i Vollen både på take away og i restauranten*

 • 10% på Neongrut Aker Brygge*

 • 10% på Seeds Cafe Fornebu*

 • 15% rabatt i Redningsselskapets nettbutikk

 • 25% rabatt på aktiviteter hos Oslo Fjord Spa

 • 25% rabatt på aktiviteter hos Mad Goats

 • Rabatt på digitalt båtførerkurs fra Redningsselskapet**

Nye medlemsfordeler kommer for hver sesong fremover

*Gjelder ikke alkoholholdige varer. Tilbudene gjelder kun når du skal på båttur. Du må dermed vise at du har en booking i Kruser-appen ved bestilling. 

** Send mail om du ønsker rabattert båtførerkurs