*Firma* Bedriftsavtale – Bærekraftig båtliv

OBS – Avtalen og fordelene du får som *firma*-ansatt inkludert lenker og kupongkoder skal ikke deles utenfor *firma*.

Smakebit av bærekraftig båtliv

Som ansatt i *Firma* har du muligheten til å prøve ut elektriske delingsbåter med Kruser elbåtpool. Gjennom bedriftsmedlemskapet har du muligheten til å å få en smakebit på bekymringsfritt og bærekraftig båtliv. Dette gir deg anledning til å booke og bruke båt med en egenandel på xxx kr per tur.

Du har muligheten til å booke båt av Komfort-typen ved alle Krusers lokasjoner. Båtene er godt utstyrte elektriske snekker på 20 fot som gir en lydløs og avslappende båtopplevelse. *tekst her tilpasses etter hvilke båttyper som skal være tilgjengelige etter avtalen*

Privatmedlemskap

Du har også muligheten til å bli privatmedlem i Kruser. Du kan velge mellom medlemskapstypene Komfort eller Premium. Medlemskapet gir deg muligheten til å booke båt ubegrenset antall ganger. Som medlem har du 1 aktiv forhåndsbooking til enhver tid som kan brukes til å planlegge turer 3 eller flere dager frem i tid, og ubegrenset med impulsbookinger for samme dag og 1-2 dager frem i tid. Komfort-medlemskap gir tilgang til elektriske snekker. Premium-medlemskap gir tilgang til raske planende båter av typen Hydrolift E-22. Som Premium medlem kan du også booke ledige Komfort båter 0-2 dager frem i tid. Du kan lese mer informasjon om de private medlemskapene ved å velge dette nedenfor.

Vi tar sikkerhet på alvor – skreddersydd opplæring kan gis

Uansett medlemskap må du ha gyldig båtførerbevis og gjennomgå digital onboarding i regi av Kruser før første båttur. Du deltar også på et av våre onboarding-eventer på brygga hvor du får en gjennomgang av båtene og tjenesten og får svar på alle spørsmål du måtte ha. Vi tilbyr også basiskurs i båtføring hvor du lærer å føre båt i trygge omgivelser med Kruser. Dette er perfekt om du ikke har tidligere erfaring med båt eller ønsker å bli en tryggere båtfører.

En oppsummering av våre opplæringstilbud:

  • Båtførerbevis (obligatorisk) – Du kjøper digitalt båtførerkurs til halv pris gjennom Kruser når du registrerer deg.
  • Digital onboarding før første tur (obligatorisk) – Tilgjengelig når du har fått tilgang til Kruser Booking app under «Onboarding» i menyen.
  • Onboarding på brygga (obligatorisk) – Påmelding her
  • Basiskurs i båtføring for å bli en trygg båtfører – Påmelding her

Velg hvilken type medlemskap du ønsker tilgang til:

Velg hvilken type medlemskap du ønsker tilgang til: