Elbåtdeling fra Kruser gjennom din leiebolig hos Carucel

  • Badetur med vennene dine på Oslofjorden

  • Rekelunsj med familien på sjøen

  • Vannlek på fjorden med de du er glad i

  • Pay & Play - book båtturen enkelt i appen og inviter dine venner ut i moderne elektriske båter

Nå kan du få tilgang til det opplevelsesrike båtlivet uten å eie egen båt enkelt gjennom din leiebolig. Med elbåtdeling fra Kruser får du tilgang til å hente ut båt så ofte du vil gjennom sommeren. Du kan nyte båtlivet på den enkleste måten med 0% arbeid og 100% kos.

Er du ny til båtlivet kan vi få deg ved roret som trygg og glad båtfører i løpet av tre dager. Dag 1; Teoretisk kurs og båtførerbevis, dag 2; Basiskurs i båtføring og dag 3; Båtfører med vennegjengen på tur, reker på bordet og noe godt i glasset, mens dere nyter soltimer med bading og bølgeskvulp. Har du allerede båtførerbevis og er en trygg båtfører er det bare å kaste loss og skape den båtsommeren du drømmer om fra dag én.

Bli med og skap fantastiske opplevelser og minner for livet – fremtiden er enkel og elektrisk, og er her nå!

Velg hvilket båtliv du vil oppleve – en idyllisk tur på fjorden med stille og romslige snekker, eller en fartsfylt og leken opplevelse med elektrisk daycruiser. Ta med deg kjæresten, vennegjengen, familien eller en du vil imponere på en sommerdrøm av en opplevelse.

Din båttur bookes enkelt i Krusers bookingapp. Her finner du alt du trenger før, under og etter turen. Du vil bli møtt av en klargjort båt til hver tur – akkurat som når du sjekker inn på et hotell.

For 590 kr/mnd får du tilgang til å booke båtene. Grunnpris per tur 1800 kr. Prisen inkluderer onboarding på første tur og ladestrøm. 

Eksempel: Ta med deg 6 venner ut, for kun kr 300 pr person kan du fylle båten med gjengen du ønsker deg og nyte 6 timer på sjøen. Ønsker du tilgang til mer fart eller en lengre båtopplevelse kan du enkelt legge til dette i appen.

Tilbudet gjelder kun for Carucel sine leietagere.

Registrer din interesse for tilbudet: