E-post: kontakt@kruser.no

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Ta kontakt om du ikke finner svaret på spørsmålet ditt her. Vi hører gjerne fra deg!

Hva koster et medlemskap i Kruser?

  • Et "Standard sesongmedlemskap" koster kr. 26.400. Medlemskapet gir mulighet til å reservere båter som går 5-7 knop, så mange ganger man vil, gjennom hele sesongen.  
    • Et "Standard sesongmedlemskap, dagtid" koster kr. 15.600. Medlemskapet gir de samme mulighetene som et Standard medlemskap, men båt kan kun bookes i tidsrommet kl. 08-14:30. 
  • Et "Premium sesongmedlemskap" koster kr. 45.600. Medlemskapet gir mulighet til å reservere båter som går 15-25 knop, så mange ganger man vil, gjennom hele sesongen.  
    • Et "Premium sesongmedlemskap, dagtid" koster kr. 27.600. Medlemskapet gir de samme mulighetene som et Premium medlemskap, men båt kan kun bookes i tidsrommet kl. 08-14:30. 

Du kan lese mer om priser og medlemskap her.

Har dere begrensinger på antall medlemmer per lokasjon?

Vi vil ta inn et begrenset antall medlemmer i forhold til antall båter vi har i poolen. Vårt mål er at alle skal få bruke båt 100% av tiden. Er det ikke ledig båt i favoritthavnen din, vil du kunne hente ut båt i andre havner.

Hvor mange båter vil dere ha i forhold til antall medlemmer?

I starten av sesongen vil vi overvåke bruken og finne det optimale forholdstallet som sørger for best mulig tilgjengelighet på hver lokasjon. 

Jeg kan ikke finne appen i Appstore eller Google Play?

Appen vår er kun tilgjengelig for våre betalende medlemmer og finnes ikke i App store / Google play. 

Hva mener dere med "onboarding"?

Med Onboarding mener vi at før du får ta i bruk båtene i Krusers båtpool gjennomfører vi opplæring, der vi sammen går igjennom hvordan du enkelt manøvrerer båtene våre. Du får også nyttige råd og tips om hvordan du legger til, ankrer opp og hva man gjør i ulike situasjoner som kan oppstå.

Er du usikker på egne ferdigheter kan du kjøpe personlig onboarding hvor du vil få opplæring i båtbruk, tillegging, ankring og utstyr.

Fra og med 2021-sesongen vil vi at alle båtførere har bestått båtførerprøven, i tillegg til vår onboarding. Vi vil tilby kurs i båtførerprøven til en gunstig pris med våre samarbeidspartnere for å forsikre oss om at alle medlemmer er trygge og komfortable når de er på Kruser-turer.

Vi vil gjerne bruke sykkel til båtene, men har relativt dyre el-sykler. Vil det være låsbare rom for slikt?

Vi ser på en løsning med låsbare boder til både utstyr og sykler/barnevogner. Vi kommer tilbake med mer informasjon per lokasjon nærmere sesongstart.

Jeg ønsker å vite mer om rekkevidde, ladetid, pris, størrelse på båt, utstyr osv.

Standardbåten vi bruker er en GreenWaves 601 på 20 fot, tverrhekket fritidsbåt med midtkonsoll. Det gjør den meget anvendelig til turer i skjærgården, fisking og andre opplevelser med familien. Vi bruker også RAND Mana 23.  

Her kan du lese mer om batteri og strømforbruk for GreenWaves 601 .

Kan vår havn/sted være en interessant plassering av en Kruser båtpool?

Send oss en henvendelse med litt informasjon på mail kontakt@kruser.no

Vi trenger ditt telefonnummer slik at vi kan ta kontakt med deg.

Vi trenger din e-postadresse slik at vi kan sende deg informasjon.

Se vår personvernerklæring her