Ring oss på +47 97 07 52 59

BEKYMRINGSFRITT BÅTLIV MED KRUSER!

Som medlem i vår båtpool får du tilgang til båt når det passer deg. Våre medlemmer reserverer enkelt helt nye GreenWave 601 ved en av våre brygger - for et smartere og bekymringsfritt båtliv!

Kruser tar ansvar for alt det praktiske og sørger for at du får god tilgang til fjorden. 

I tillegg blir både pris og tidsbruk mye hyggeligere når du deler enn om du skulle eid båt selv.

Vi trenger ditt telefonnummer slik at vi kan ta kontakt med deg.

Vi trenger din e-postadresse slik at vi kan sende deg informasjon.

Se vår personvernerklæring her

Vi trenger ditt telefonnummer slik at vi kan ta kontakt med deg.

Vi trenger din e-postadresse slik at vi kan sende deg informasjon.

Se vår personvernerklæring her

Et smartere båtliv

 

Tanken bak Kruser er å gi deg som medlem muligheten til å nyte båtlivet med et nullutslipp-alternativ, der du unngår alt vedlikeholdsarbeid!

Båtliv-undersøkelsen 2018 viser at 63% av norske båteiere i gjennomsnitt kun bruker båten sin åtte ganger i sesongen. Det er derfor en god løsning å dele båt både for båteier og miljøet.

Som medlem i en elbåtpool bidrar du til å utnytte både båt og kystens ressurser bedre, samtidig som du reduserer egne båtkostnader.

 

 

 

IMG_9205

SLIK ER BÅTLIVET MED KRUSER

Kruser AS - GreenWaves 601

Elektriske nullutslipp-båter (ingen drivstoffkostnader).

boat-cellphone-close-up-861135-landscape

Med tilgang til alle båtene i poolen har du alltid ledig båt.

boat-300x200-landscape

Kruser fikser det tidkrevende arbeidet som vask, polering og vedlikehold.

Livrednings-bøy-landscape

Kjenn deg trygg ombord – vi gir deg god opplæring.

kruser-logo-white-version

Hva er båtpool?

En «pool» baserer seg på at flere personer har tilgang og mulighet til å bruke samme gjenstand. Når en pool er godt organisert vil ressursene utnyttes optimalt og skape fordeler for både brukerne og miljøet. Enten det gjelder en pool av båter, biler, sparkesykkel eller fly. 

De egenskapene vi mener må ligge til grunn for at en båtpool skal fungere godt er:

-Det gjennomføres en onboarding for å bli kjent med båten før første tur.

- Alle medlemmer kan bruke alle båtene.

-Det er alltid flere båter på samme lokasjon.

-Det er enkelt  å reservere båt.

- Båtene gjennomgås alltid etter bruk.

Hvem passer båtpool for?

Om det er med båt på sjøen, til fjells med bil eller med sparkesykkel mellom to møter, vil det ikke alltid lønne seg å eie gjenstanden selv. Et typisk båtpool-medlem ønsker enkel tilgang på sjøen, men travle hverdager gjør at båtbruken kan variere fra 5 til 200 timer i året.

Krusers alternativ er skapt for deg som har behov for en smartere og personlig tilpasset løsning som gir deg tilgang på fjorden gjennom hele sesongen. Ønsker du å bruke båt hver dag over lengre perioder eller skal på lengre turer, vil det heller lønne seg å gå til anskaffelse av egen båt.

kruser-logo-white-version

Båtliv uten utslipp!

Hva slags båter tilbyr vi?

GreenWaves 601 er en romslig 20 fots, tverrhekket fritidsbåt med midtkonsoll. Det gjør den meget anvendelig til turer i skjærgården, fisking og andre opplevelser med familien. Enkel adkomst til badeplattform gjør GreenWaves 601 ideell til aktiviteter i og under vann. Vår elektriske motor- og batteripakke gir deg nok kapasitet til å nyte en dag på sjøen. Den innebygde laderen sørger for at batteriene er fulladet igjen til dagen etter.

Putesett til samtlige sitteplasser er inkludert. Båten er selvlensende, men har i tillegg med lensepumpe for ekstra sikkerhet ombord.

Hvordan båt forurenser

CO2

En liter drivstoff lager 2 kg CO2.
Ved elektrisk motordrift vil du redusere miljøavtrykket betraktelig. På sikt ser vi for oss at også andre, mer miljøvennlige drivstoffmuligheter kan tilbys, f.eks. hydrogen.

Bunnstoff

Bunnstoff inneholder 25% mikroplast og 16% giftstoffer. Båtdeling er et tiltak som reduserer ditt personlige utslipp av miljøgifter i fjorden - uavhengig av om du bruker båt mye eller lite. I vår båtpool reduseres utslippene per bruker med minst 95%. Samtidig som vi ikke vil bruke tradisjonelt bunnstoff på våre båter.

Bedre utnyttelse av brygger og båt

Deling av båt gir bedre utnyttelse av ressurser som benyttes i produksjon, bruk, vedlikehold og oppbevaring.

På sikt vil vi sammen med våre medlemmer bidra til FNs bærekraftsmål:

screenshot-kruser.no-2019.07.30-12_04_52
kruser-logo-white-version

Hvor ligger båtene våre?

Du finner oss sentralt plassert i Sandvika, Asker og Vollen Marina fra 2020 sesongen. Her er det gode muligheter for bilparkering eller ankomst via buss, tog eller sykkel.

Ønsker du Båtpool i ditt nærområde?

Vet du om steder vi bør etablere oss, setter vi pris på tips både på lokasjon, personer vi bør kontakte, samt lag / foreninger vi kan samarbeide med. Har du andre forslag til hvordan vi kan gjøre tjenesten vår mer attraktiv og tilgjengelig for flere? Vi hører gjerne fra deg.

Ta vare på hverandre og miljøet!

Vi trenger ditt telefonnummer slik at vi kan ta kontakt med deg.

Vi trenger din e-postadresse slik at vi kan sende deg informasjon.

Se vår personvernerklæring her

kruser-logo-white-version

Nyheter

Hold deg oppdatert på hva som skjer

Sikkerhet på sjøen: Kruser sitt første medlemstreff

– Nå gleder jeg meg til første tur på onsdag, smiler Heidi.  Heidi en er en av de som har kjøpt medlemskap i Kruser for årets sesong.Når sjøen skal nytes, er det godt å vite at en gjør det på en sikker måte. Derfor er informasjon om sikkerhet godt å ha i bagasjen før første…
Les mer

Båtplass på Aker Brygge

Aker Brygge som lokasjon gir unike muligheter til å oppleve Oslo og omegn. Du velger selv om du bare vil nyte bybildet fra kloss hold til sjøs mens båten glir lydløst gjennom vannet, eller om turen går utover mot noen av de flotte reisemålene som befinner seg lenger ute i fjorden.     Tilgjengelighet På…
Les mer

Båtplass ved Oksenøya Marina

Oksenøya Marina ligger flott til i Holtekilen på Fornebulandet, og er lett å komme seg til. Oksenøya er et godt utgangspunkt for varierte båtturen, enten du ønsker deg utover eller innover fjorden. Fra bryggeplassen venter vestfjorden rett utenfor Holtekilen, med resten av Oslofjorden like i nærheten.     Tilgjengelighet Hit kan du både kjøre bil,…
Les mer

To nye båter kommer på plass!

Kruser får nå to splitter nye nye GreenWaves 601 båter, som vi gleder oss til at medlemmene våre skal ta i bruk.     I løpet av første halvdel av juli vil det komme to båter til, og det er en GreenWaves 601 og en RAND Mana 23. Båtene vil bli liggende ved Oksnøya og…
Les mer

HJELP OSS Å DELE!

Kjenner du noen båtentusiaster som kunne være interessert i en andelsbåt fra Kruser? Hjelp dem å finne oss!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET

Something went wrong. Please check your entries and try again.