E-post: kontakt@kruser.no

BEKYMRINGSFRITT BÅTLIV!

 

Som medlem i Kruser skal du få tilgang til miljøvennlige elbåter akkurat når du ønsker. Vi gjør det praktiske arbeidet, og du får et bekymringsfritt båtliv som tar vare på omgivelsene!

 

SIKRE DEG MEDLEMSKAP I 2021!

Vi er nå helt utsolgt for medlemskap i 2020. Sikre deg plass i 2021 ved å betale 10% forskudd i vår webshop – da er du garantert plass i 2021. Alternativt kan få EARLYBIRD-pris ved å betale hele beløpet nå.

Du kan se mer utfyllende info om våre medlemskap på denne siden.

original-1011864

ET SMARTERE BÅTLIV!

Tanken bak Kruser er å gi medlemmer muligheten til å nyte et miljøvennlig og enkelt båtliv. Vi har flere elbåter ved ulike lokasjoner, som våre medlemmer enkelt kan booke til den tiden de vil dra på tur. Man kan booke ubegrenset antall turer gjennom sesongen til en fast medlemspris, men vi tar oss av alt det praktiske arbeidet. Slik kan medlemmer nyte et bekymringsfritt båtliv!

 

Vil du vite mer? Rundt på nettsiden finner du mer mer informasjon om våre medlemskap, våre båter, hvor vi holder til, ofte stilte spørsmål med mer.

 

Se om oss for å lese om hvordan du gjør en positiv forskjell for miljøet, ved å være medlem hos oss.

Vi trenger ditt telefonnummer slik at vi kan ta kontakt med deg.

Vi trenger din e-postadresse slik at vi kan sende deg informasjon.

Se vår personvernerklæring her

Ønsker du oss i ditt nærområde?

Dersom du ønsker Kruser i din favoritthavn anbefaler vi at du så raskt som mulig sikrer din plass i 2021 og melder fra hvilken havn du ønsker.

Vet du om steder vi bør etablere oss, setter vi pris på tips både på lokasjon, personer vi bør kontakte, samt lag / foreninger vi kan samarbeide med. Har du andre forslag til hvordan vi kan gjøre tjenesten vår mer attraktiv og tilgjengelig for flere? Vi hører gjerne fra deg.

Ta vare på hverandre og miljøet!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET

- og få beskjed om når vi arrangerer prøveturer

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Kruser logo black