E-post: kontakt@kruser.no

BEKYMRINGSFRITT BÅTLIV!

Personlige og lokale båtopplevelser – som tar vare på omgivelsene

Vårt mål er at du som medlem i Kruser båtpool får tilgang til båt så ofte du ønsker og når det passer deg. Reserver enkelt elektriske båter på våre lokasjoner i Oslofjorden i vår app. Vi tar ansvar for alt det praktiske og sørger for at du får god tilgang til fjorden.
– for et smartere og bekymringsfritt båtliv!
 

SIKRE DEG PLASS SOM SESONGMEDLEM I 2021

Vi er nå helt utsolgt for sesongmedlemskap og dagsleiemedlemskap i 2020. Sikre deg plass i 2021 ved å betale 10% forskudd i vår webshop - da er du garantert plass i 2021.

Du kan også få EARLYBIRD-pris ved å betale hele beløpet nå. 

Et smartere båtliv

 

Tanken bak Kruser er å gi deg som medlem muligheten til å nyte båtlivet med et nullutslipp-alternativ, der du unngår alt vedlikeholdsarbeid!

Båtliv-undersøkelsen 2018 viser at 63% av norske båteiere i gjennomsnitt kun bruker båten sin åtte ganger i sesongen. Det er derfor en god løsning å dele båt både for båteier og miljøet.

Som medlem i en elbåtpool bidrar du til å utnytte både båt og kystens ressurser bedre, samtidig som du reduserer egne båtkostnader.

Vi trenger ditt telefonnummer slik at vi kan ta kontakt med deg.

Vi trenger din e-postadresse slik at vi kan sende deg informasjon.

Se vår personvernerklæring her

IMG_9205

SLIK ER BÅTLIVET MED OSS I KRUSER

Kruser AS - GreenWaves 601

Du får tilgang til alle våre elektriske nullutslipp-båter i poolen, ved flere lokasjoner (ingen drivstoffkostnader).

boat-cellphone-close-up-861135-landscape

Båten booker du i vår egen app - hvor du til enhver tid får enkel oversikt over ledige båter og dine bookinger.

boat-300x200-landscape

Vi i Kruser fikser det tidkrevende arbeidet som vask, polering og vedlikehold.

Livrednings-bøy-landscape

Hos oss kan du kjenne deg trygg ombord. Vi gir deg god opplæring før første tur og når du trenger en oppfriskning.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET

- og få beskjed om når vi arrangerer prøveturer

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Hva er båtpool?

En «pool» baserer seg på at flere personer har tilgang og mulighet til å bruke samme gjenstand. Når en pool er godt organisert vil ressursene utnyttes optimalt og skape fordeler for både brukerne og miljøet. Enten det gjelder en pool av båter, biler, sparkesykkel eller hytte. 

De egenskapene vi mener må ligge til grunn for at en båtpool skal fungere godt er:

-Det gjennomføres en onboarding for å bli kjent med båten før første tur.

- Alle medlemmer kan bruke alle båtene.

-Det er alltid flere båter på samme lokasjon.

-Det er enkelt  å reservere båt.

- Båtene gjennomgås alltid etter bruk.

Hvem passer båtpool for?

Om det er med båt på sjøen, til fjells med bil eller med sparkesykkel mellom to møter, vil det ikke alltid lønne seg å eie gjenstanden selv. Et typisk båtpool-medlem ønsker enkel tilgang på sjøen, men travle hverdager gjør at båtbruken kan variere fra 5 til 200 timer i året.

Krusers alternativ er skapt for deg som har behov for en smartere og personlig tilpasset løsning som gir deg tilgang på fjorden gjennom hele sesongen. Ønsker du å bruke båt hver dag over lengre perioder eller skal på lengre turer, vil det heller lønne seg å gå til anskaffelse av egen båt.

Båtliv uten utslipp!

Hva slags båter tilbyr vi?

GreenWaves 601 er en romslig 20 fots, tverrhekket fritidsbåt med midtkonsoll. Det gjør den meget anvendelig til turer i skjærgården, fisking og andre opplevelser med familien. Enkel adkomst til badeplattform gjør GreenWaves 601 ideell til aktiviteter i og under vann. Vår elektriske motor- og batteripakke gir deg nok kapasitet til å nyte en dag på sjøen. Den innebygde laderen sørger for at batteriene er fulladet igjen til dagen etter.

Putesett til samtlige sitteplasser er inkludert. Båten er selvlensende, men har i tillegg med lensepumpe for ekstra sikkerhet ombord.

Hvordan båt forurenser

CO2

En liter drivstoff slipper ut ca 2 kg CO2.
Ved elektrisk motordrift vil du redusere miljøavtrykket betraktelig. På sikt ser vi for oss at også andre drivstoffmuligheter kan tilbys, f.eks. hydrogen.

Bunnstoff

Bunnstoff inneholder 25% mikroplast og 16% giftstoffer. Båtdeling er et tiltak som reduserer ditt personlige utslipp av miljøgifter i fjorden - uavhengig av om du bruker båt mye eller lite. I vår båtpool reduseres utslippene per bruker med minst 95%. Samtidig som vi ikke vil bruke tradisjonelt bunnstoff på våre båter.

Bedre utnyttelse av brygger og båt

Deling av båt gir bedre utnyttelse av ressurser som benyttes i produksjon, bruk, vedlikehold og oppbevaring.

På sikt vil vi sammen med våre medlemmer bidra til FNs bærekraftsmål.

Hvor ligger båtene våre?

I 2020-sesongen finner du oss sentralt plassert på Aker brygge (Oslo) og Oksenøya Marina (Bærum). Her er det gode muligheter for bilparkering og/eller ankomst via kollektiv trafikk eller sykkel. Se hvilke lokasjoner vi ønsker å kunne tilby Kruser båtpool i nær fremtid.

Ønsker du Båtpool i ditt nærområde?

Dersom du ønsker Kruser i din favoritthavn anbefaler vi at du så raskt som mulig sikrer din plass i 2021 og melder fra hvilken havn du ønsker.

Vet du om steder vi bør etablere oss, setter vi pris på tips både på lokasjon, personer vi bør kontakte, samt lag / foreninger vi kan samarbeide med. Har du andre forslag til hvordan vi kan gjøre tjenesten vår mer attraktiv og tilgjengelig for flere? Vi hører gjerne fra deg.

Ta vare på hverandre og miljøet!

Vi trenger ditt telefonnummer slik at vi kan ta kontakt med deg.

Vi trenger din e-postadresse slik at vi kan sende deg informasjon.

Se vår personvernerklæring her

HJELP OSS Å DELE!

Kjenner du noen som kunne være interessert i et medlemskap i Kruser? Hjelp dem å finne oss!