Medlemskap i hverdagen

Kan du ta deg en tur på sjøen når andre jobber? Som medlem i Kruser elbåtpool kan du nyte alle båtlivets gleder, mens vi tar oss alt det praktiske arbeidet. Med elektriske båter, engasjerte ansatte og medlemmene i fokus skaper vi fremtidens båtliv – bekymringsfritt for mennesker og miljø. Les mer om Kruser.

Alle som har erfaring med båt vet hvor deilig det er å å dra ut på båttur når du har fjorden mer eller mindre for deg selv. Ta med deg fiskestang, niste og termos – og kanskje en venn? Eller benytt deg av hjemmekontor på sjøen ved å kaste ut anker i en trivelig bukt #båtkontor.

Med Kruser får du tilgang til det idylliske båtlivet 1. mai til 30 september for én pris. Er du en av de som kan nyte sjøen på dagtid vil du få ekstra god tilgjengelighet til en enda gunstigere pris.

Med våre hverdag-medlemskap får du tilgang til båt i alle våre havner fra 07:00-23:00 alle hverdager. Perfekt for deg som har fleksibel arbeidstid eller lang sommerferie. Du kan ta deg en tur på sjøen når andre jobber, starte dagen med en fisketur og nyte av en fjord med lite trafikk.Jeg jobber som lærer, og det samme gjør min samboer. De siste årene har vi vært mye med ut på båtturer med venner, men nå som vi har lengre sommerferie enn de andre ble Kruser en perfekt måte for oss å få tilgang til båt på egenhånd. Med ferie store deler av sommeren passer tidene for dagtid-medlemskapet godt til da vi ønsker å nyte turer på sjøen.

Tilgjengeligheten på dagtid har vært over forventning, og vi får stort sett alltid båt når vi ønsker. Dette var det viktigste for oss når vi ble med i Kruser elbåtpool.

August Øyen (29 år)