Rabattert kurs i båtførerprøven

Som medlem hos Kruser får du rabattert kurs i båtførerprøven når du har betalt for medlemskap. Oppgi at du ønsker båtførerkurset i ordrenotatet når du bestiller medlemskap. Kurset vil leveres av en av våre samarbeidspartnere og du vil få tilgang i mars.

I Kruser er vi veldig opptatt av sikkerhet og vi vil gjøre det enklere for flere å komme seg på sjøen på en trygg og god måte. For å føre båt i Kruser elbåtpool må du ha bestått båtførerprøven.  Vi gir derfor alle medlemmer tilbud om rabattert båtførerkurs.

Få 500 kr rabatt på medlemskap

Bestiller du medlemskap og betaler alt på forskudd trekker vi fra 500 kr på medlemskapet. Du velger «Betal alt nå» når du velger betalingsmåte når du bestiller og rabatten trekkes fra.

Få 500 kr for hvert medlem du verver

Som medlem i Kruser kan du verve venner og bekjente og få 500 kr i bonus som kan brukes på medlemskap eller andre tjenester fra Kruser. Den som blir vervet får 500 kr i avslag ved innbetaling av fullt medlemskap. Som verver får du 500 kr på din saldo hos Kruser for hvert medlem du verver. Saldoen kan benyttes til å betale fremtidige medlemskap eller andre tilleggstjenester.

Send forhåndsutfylt e-post med verveinfo til dine venner. Når bestillingen gjøres vil ververabatten trekkes fra i siste steg i kjøpsprosessen. Viktig: Den som blir vervet må oppgi navnet ditt i ordrenotatet når bestillingen gjennomføres.

Når betalingen og nytt medlem er registrert legger vi 500 kr på din saldo.

Den som blir vervet vil få opp vervekupongen i siste steg før ordren sendes, hvis man kom via lenken https://kruser.no/kampanje/verv-en-venn.