KOK + KRUSER 

Ansattgode for bedrifter som satser på arbeidsmiljøet

KOK + KRUSER
Ansattgode for bedrifter som satser på arbeidsmiljøet

  • Bedriftspakker fra kr 104.000

  • Tilgang til opplevelser på fjorden året rundt

  • Tilgang til elektriske båter mai - september

  • Tilgang til flytende badstuer oktober - april

Hvorfor KOK + KRUSER?

Glade og stolte medarbeidere gir positiv effekt for bedriftens omdømme. Det handler om å ta vare på verdifulle medarbeidere, og å være attraktiv blant jobbsøkere i arbeidsmarkedet. Samtidig får dere vist frem at selskapet aktivt bidrar i den grønne omstillingen.

Ansattgode til glede for hele bedriften. Gjennom KOK + KRUSER kan du gi dine ansatte et førsteklasses fritidstilbud, der de får enkel tilgang til fjorden hele året rundt. Flytende badstuer som gir pusterom midt i byen på vinterhalvåret + Støyfrie og miljøvennlige båter av høy kvalitet og design på sommerhalvåret.

Fjordpakke 1

Saldo á kr 52.000 som kan brukes på PRIVATKOK eller KOK Cruise hos KOK (opptil 34 bookinger)

Saldo á kr 52.000 som kan brukes på båtturer hos Kruser (opptil 20 båtturer)

Kr 104.000

Fjordpakke 2

Saldo á kr 104.000 som kan brukes på PRIVATKOK eller KOK Cruise hos KOK (opptil 68 bookinger)

Saldo á kr 104.000 som kan brukes på båtturer hos Kruser (opptil 40 båtturer)

Kr 208.000

Fjordpakke 3

Saldo á kr 156.000 som kan brukes på PRIVATKOK eller KOK Cruise hos KOK (opptil 102 bookinger)

Saldo á kr 156.000 som kan brukes på båtturer hos Kruser (opptil 60 båtturer)

Kr 312.000

Hva er KRUSER?

Kruser er en appbasert båttjeneste hvor alle i bedriften får tilgang til flere elektriske båter i mange havner gjennom hele sesongen. Båtturer er enkle å booke for alle ansatte, og det er null administrasjon for bedriften selv.

En båt brukes til mye mer enn transport fra A til B; firmaevent, båtkontor, sommerfest, lunsjpause, morgenbad, afterwork, møteopplevelse, kundetur, kvalitetstid med de du er glad i – bare fortsett selv! Bedriften velger selv om medlemskapet skal benyttes som ansattgode til hele bedriften og/eller som en firmaavtale hvor båter bookes av ledere til arrangementer, kundemøter m.m.

Ro og god atmosfære. Følelsen av frihet, og lyden av bølgene som skvulper mot skrogsiden er noe mange av oss ønsker å ha med seg i livet. Båtlivet skaper unike øyeblikk og fine naturopplevelser.

Bedriftsmedlemmene i 2022 beskrev Kruser elbåtpool som et enkelt, miljøvennlig, stille og familievennlig ansattgode.

Hva er KOK?

Badstue til bedriften gir glade ansatte og stadig flere ser positive ringvirkninger av å tilby helsebringende og samlende opplevelser på sin arbeidsplass. Legg verden utenfor, stress ned, opplev gode samtaler i nye omgivelser og kjenn energien komme tilbake. KOK tilbyr ulike løsninger for de som ønsker badstue som del av bedriftshelsetjenesten eller som et hyggelig samlingssted utenom jobb.

KOK er badstu- og badeopplevelser som kan nytes gjennom hele året. Vi er inspirert av tradisjonell skandinavisk badstukultur, og har som mål å gjøre badstue tilgjengelig for flere – som en naturlig del av hverdagen. Tilbudet vårt består av flere typer opplevelser, både sosiale møteplasser og individuelle pustepauser. Å ta badstue på KOK er avkoblende og stressdempende, og gir rom for fornyet glede over jobben.

Ønsker du en prat om KOK + KRUSER til din bedrift?

Ring Katja Hinsch på 930 18 826 eller send en mail til katja@kruser.no