Med Kruser-appen har du alt du trenger i lomma

PWA

Kruserappen er en PWA (Progressive Web App). Dette betyr at den ikke finnes i App Store eller Google Play. «Appen» er en nettside som er optimalisert for mobil og oppfører seg tilsvarende en app. Ved å laste ned nettsiden som en snarvei vil den både se ut og fungere som en app på din mobiltelefon.

Kun for medlemmer

Appen er kun tilgjengelig for medlemmer. Det vil si at det kun er medlemmer som allerede er registrert i våre systemer som kommer gjennom når de logger inn.

Privatmedlemmer går (med mobil) til PWA-nettsiden og logger inn med sin registrerte e-post og engangskode. Deretter lagres nettsiden som en snarvei. Ved å lagre snarveien vil du være automatisk innlogget fremover i tid.

Bedriftsmedlemmer må først registrere seg med sitt bedriftsdomene. Deretter går de (med mobil) til PWA-nettsiden og logger inn med sin registrerte e-post og engangskode. Deretter lagres nettsiden som en snarvei. Ved å lagre snarveien vil du være automatisk innlogget fremover i tid.

Alt i lommen

Alt du har behov for som Krusermedlem finnes i appen. Det er her du booker båt, starter og avslutter båtturen, melder deg på kurs, kommuniserer med Team Kruser m.m..