E-post: kontakt@kruser.no

Hvor holder vi til?

 

I 2020-sesongen finner du oss sentralt plassert på Aker brygge (Oslo) og Oksenøya Marina (Bærum). Her er det gode muligheter for bilparkering og/eller ankomst via kollektiv trafikk eller sykkel.

I 2021 vil vi etablere oss i flere havner rundt om i landet. Se mer om hvilke havner vi etablerer oss i til 2021-sesongen lenger ned på siden. Dersom du ønsker Kruser i din favoritthavn anbefaler vi derfor at du så raskt som mulig sikrer din plass i 2021 og melder fra hvilken havn du ønsker. 

Aker Brygge, Oslo

IMG_2991 (1)

Les mer om Aker Brygge HER

Oksenøya Marina, Fornebu

original-8191

Les mer om Oksenøya Marina HER

Hvor kommer vi i 2021?

I 2021-sesongen vil vi, i tillegg til allerede eksisterende lokasjoner, etablere oss i mange interessante havner. Her kan dere se en oversikt over de aktuelle havnene.

Bergen

Vi vil ha en sentral beliggenhet i byen, enten på Marineholmen eller Solheimsviken. Ved hvilken brygge vil snart bli avklart. Solheimsviken har vært gjennom en transformasjon de senere årene og har blitt svært attraktivt. Det har også blitt ytterligere knyttet til Marineholmen og Bergen sentrum ved byggingen av gangbroen Småpudden. 

 

Praktisk info:

Hit kan du både kjøre bil, sykle, ta buss eller bybane. På begge bryggene er det tilgang til servicesenter med toaletter, dusjer, vaskemaskin og tørketrommel.

P1680099-Pano-crop

Leangbukta, Asker

Leangbukten Båtforening ligger innerst i Leangbukta, og er lett å komme seg til. Bryggen er et godt utgangspunkt for varierte båtturer, enten du ønsker deg utover i Asker eller innover fjorden mot Bærum eller Oslo.

Praktisk info:

Hit kan du både kjøre bil, sykle eller ta buss. Det finnes parkeringsplass for både bil og sykkel. Fra parkeringen er det enkel adgang til brygge og båt. Nærmeste busstopp er «Hvile» ved inngangen til havnen. . Rutetider finner du her (rute 250). Marinaen har WC i servicebygget og kildesortering av avfall.

6033541649_ab1c54e123_4k

Vollen, Asker

Vollen Marina ligger sentralt i Vollen, i Asker. Vollen er en liten perle i Oslofjorden hvor du kan kjenne deg hensatt til Sørlandet, og i gangavstand til våre båter finner du hyggelige butikker, spisesteder, apotek, kyststi, kystmuseum med mere. Les mer om Vollen her.

 

Praktisk info:

Hit kan du både kjøre bil, sykle, ta buss eller båt. Ønsker du å komme til Marinaen via vannveien, kan du komme hit med Hurtigbåt fra Aker brygge. Det tar ca 30 min en vei. Ønsker du å komme hit ved hjelp av buss (rute 703) eller hurtigbåt (Rute B20) finner du rutetider her

????????????????????????????????????

Frognerkilen, Oslo

Vi vil ha sentral beliggenhet i Frognerkilen. Endelig plassering vil bli bekreftet.

Foto: Wikipedia

Nordstrand/Bekkelaget

Vi vil ha båtplasser ved Ormøya/Malmøya/Ulvøya, endelig plassering vil bli bekreftet.

IMG_9203

Arendal

Vi har plasser på Tyholmen ved det gamle rådhuset og Mortenstøbukta (sentrum øst). Strømsbubukt (sentrum vest) er avhengig av etterspørselen.

Illustrasjonsbilde. Kilde: Wikipedia.org
Illustrasjonsbilde. Kilde: Wikipedia

MOSS

Vi vil ha en sentral beliggenhet i byen, hvilke båtbrygge vil bli avklart i løpet av kort tid.

Andre fremtidige havner

Vi jobber med å få til båtplasser i flere andre interessante havner, men vi kan foreløpig ikke anslå akkurat når vi vil være klare for drift ved disse havnene.

Tønsberg

Vi vil ha en sentral beliggenhet i byen. Hvilken båtbrygge vil bli avklart i løpet av kort tid.

Illustrasjonsbilde. Foto: Bernt Rostad
Illustrasjonsbilde. Foto: Bernt Rostad

Sandefjord

Vi vil ha en sentral beliggenhet i byen. Hvilken båtbrygge vil bli avklart i løpet av kort tid.

Illustrasjonsbilde. Kilde: Wikimedia.org
Illustrasjonsbilde. Kilde: Wikimedia.org

Kristiansand

Vi vil ha en sentral beliggenhet i byen. Hvilken båtbrygge vil bli avklart i løpet av kort tid.

Illustrasjonsbilde. Kilde: Eikimedia.org
Illustrasjonsbilde. Kilde: Eikimedia.org

Andre Mulige havner

Vi kan nevne at vi holder på å se på mulighetene for å komme til Sørenga/Bjørvika, Skien, Porsgrunn, Stavanger, Sandnes og Trondheim. I tillegg til havnene vi har nevnt, er vi på utkikk etter nye potensielle steder vi kan etablerer oss.