Alle våre medlemskap inkluderer:

 • Ubegrenset antall bookinger

 • Booking av båt på alle lokasjoner

 • Frihet fra det praktiske arbeidet

 • Rabattert båtførerkurs

 • Medlemskap i Redningsselskapet

 • Strøm

Du bestemmer deg for:

1 – Hvilken båttype du vil ha tilgang til

Komfort medlemskap er for båtopplevelser i en komfortabel og godt utstyrt båt. Premium medlemskap gir tilgang på båter som i tillegg har en kraftig motor som gir høy fart. Komfort-båter finnes på alle lokasjoner, Premium er begrenset til Oslo (Aker Brygge) og Bergen i 2021.

2 – Når du vil ha tilgang til båt

Full tilgang gir mulighet til å booke båt hver eneste dag kl 07-23. Du kan også velge hverdag-medlemskap eller dagtid-medlemskap til rabattert pris. Hverdagsmedlemskap gir tilgang 07-23 alle hverdager, dagtid gir mulighet til å booke båter kl 07-14:30 på alle hverdager. Dagtid- og hverdag-medlemmer kan ikke booke helligdager.

3 – Hvor vil du oftest bruke båt?

Vi må vite hvor du som regel vil bruke båt for å beregne riktig antall båter på hver lokasjon. Du kan likevel fritt bruke båt fra alle våre havner.

Booking

I vår booking-app (kun tilgjengelig for medlemmer) vil du til enhver tid se når det er ledige båter og gjøre bookinger. For å gi god fleksibilitet rundt booking finnes det to typer bookinger: impulsbookinger og forhåndsbookinger.

Du kan booke båt så mye du ønsker – den eneste begrensningen er at du kun kan ha én aktiv forhåndsbooking av gangen. For å booke båt mer enn to dager fremover i tid bruker du forhåndsbooking. Du kan i tillegg booke ledig båt samme dag, og de neste 2 dagene uten begrensninger ved bruk av impulsbookinger. Impulsbooking for to dager frem kan gjøres fra kl 09 på bestillingsdag. En forhåndsbooking frigjøres (teller som impulsbooking) når det er 2 dager igjen til turen. Da er det igjen mulig å legge inn en ny forhåndsbooking.

Bookingreglene forklares grundigere med eksempel i vår FAQ-artikkel.

Det er også mulig å oppgradere medlemskapet med en ekstra forhåndsbooking slik at man får mulighet til å ha to forhåndsbookinger samtidig gjennom hele sesongen. Dette gjør at du eksempelvis kan langtidsplanlegge overnattingsturer med båten.

Onboarding før første tur

Vår digitale onboarding er tilgjengelig i vår app.  Onboardingen vår gir en innføring i førstehjelp, knuter og sjømannskap. Vi går også gjennom startprosedyrer og utstyr i alle båtene.  Vi møter deg også på brygga på din første booking og går igjennom appen og eventuelle spørsmål. Om du ikke har erfaring med båt fra tidligere anbefaler vi at du gjennomgår en personlig praktisk onboarding (500 kr) hvor du får en praktisk innføring i håndtering av båten. Vi tilpasser onboardingen etter ditt ferdighetsbehov. Har du aldri vært på sjøen alene før bør du ha en praktisk onboarding slik at du blir en tryggere båtfører og unngår uhell.

Båtfører

Medlemmet og ett annet husstandsmedlem over 25 år kan føre båtene. Både medlem og eventuell ekstra båtfører må ha gjennomgått onboarding for å kunne føre båten.

Alle båtførere må ha bestått båtførerprøven. Dette er for å for å forsikre oss om at alle medlemmer er trygge og komfortable når de er på Kruser-tur. Båtførerprøven er forholdsvis enkel å gjennomføre, og kan blant annet gjøres som nettkurs i løpet av kun én dag. Som medlem hos oss får du tilbud om rabattert kurs og båtførerprøve i god tid før sesongstart.

 • COVID 19

  Vi er opptatt av å begrense smitte og desinfiserer våre båter etter hver bruk slik at du er trygg når du bruker våre båter.

Priser

Alle kostnader er inkludert – forsikring, ubegrenset antall bookinger i alle våre havner, vinterlagring, båtplass og havneavgift, ekstra båtfører, strøm, service og medlemskap i Redningsselskapet. Det koster ingenting ekstra per tur. Du får et forutsigbart båthold med en fast pris per år. Alle medlemskap kan betales med Klarna nedbetaling fra 6 til 36 mnd.
 • Komfort
 • 26 400 kr per sesong
  (2200 kr per mnd eller 72 kr per dag)
 • ONBOARDING: Inkludert
  FORHÅNDSBOOKING: Én, til enhver tid (kjøp av ekstra forhåndsbooking:
  8.500 kr.)

  IMPULSBOOKING: Samme dag,
  og neste 2 dagerl
 • Premium
 • 45 600 kr per sesong
  (3 800 kr per mnd eller 125 kr per dag)
 • ONBOARDING: Inkludert
  FORHÅNDSBOOKING: Én, til enhver tid (kjøp av ekstra forhåndsbooking:
  14.500 kr)

  IMPULSBOOKING: Samme dag,
  og neste 2 dagerl
 • Komfort Dagtid
 • 15 600 kr per sesong
  (1300 kr per måned eller 43 kr per dag)
 • ONBOARDING: Inkludert
  FORHÅNDSBOOKING: Én, til enhver tid (kjøp av ekstra forhåndsbooking:
  5.000 kr.)

  IMPULSBOOKING: Samme dag,
  og neste 2 dagerl
 • Premium Dagtid
 • 27 600 kr per sesong
  (2 300 kr per måned eller 76 kr per dag)
 • ONBOARDING: Inkludert
  FORHÅNDSBOOKING: Én, til enhver tid (kjøp av ekstra forhåndsbooking:
  8.800 kr.)

  IMPULSBOOKING: Samme dag,
  og neste 2 dagerl