I Kruser står opplevelsene i sentrum. Vi sørger for at du som medlem kommer til klargjort båt. Båtene er av høy kvalitet og godt utstyrt med bl.a. kjøleskap, musikkanlegg, spisebord og solseng. Våre båtmodeller er likt utstyrt uansett hvilken lokasjon du booker slik at det holder å sette seg inn i hvordan båten fungerer en gang. På de fleste av våre lokasjoner kan du også legge til mat og drikke på en booking. Da vil en våre samarbeidspartnere sørge for at mat og drikke ligger klart i båten til oppsatt tidspunkt, og du slipper å tenke på å pakke piknik-kurven.

Når du skal ut på tur vil du få opp en guide i appen som hjelper deg å finne frem til havnen og båten – her kan du også finne informasjon om parkering eller kollektivtransport om det er første gang du bruker en havn. Når du har funnet båten går du gjennom en sjekkliste for oppstart, før du kaster loss.

Når du er på tur vil du se kontaktinformasjon i tilfelle du trenger hjelp med noe, du kan sende oss meldinger og du kan fortelle oss at du ønsker å levere båten før forventet, eller forlenge bookingtiden din.

Når du kommer tilbake til havn har vi en sjekkliste slik at du ikke glemmer noe. Når du er ferdig er det ikke noe annet du trenger å gjøre enn å glede deg til neste tur.