Ring oss på +47 97 07 52 59

OM OSS

Hos oss i Kruser får du et smartere og mer miljøvennlig båtliv.

Vi er her for å gi deg en mer miljøvennlig tilgang til sjøen med elbåt fra vår båtpool. Samtidig tar vi ansvar for alt det praktiske, og sørger for at du får god båtopplevelse på fjorden.

Vår historie

Vi har lagt merke til at det til enhver tid ligger svært mange båter i havn - selv på de fineste sommerdagene. I tillegg har vi selv opplevd å stå på venteliste i flere år for å få båtplass sentralt i Oslo. Det finnes mange havner og veldig mange båter. Det virker jo unødvendig at så mange plasser skal være opptatt, med båter som ikke er i bruk. Her må det jo være mulig å utnytte ressursene bedre, uten at det går på bekostning av kvalitet og opplevelser.

Deling av alt fra hus til sparkesykler er nå på plass i Oslo og omegn, og vi har tro på at deling av båt både er lønnsomt, tidsbesparende og - ikke minst - vil bidra positivt til nærmiljøet. Når vi våren 2019 startet å dypdykke i hvor forurensende båtbruk faktisk er, vokste lysten til å skape endring. Slik startet denne spennende reisen for oss som selskap.

kruser-logo-white-version

Hvem er vi?

Hege-Foto

Hege Kolberg

Community Manager
Hege er Community Manager og deleier i Kruser AS. Hun er vokst opp ved sjøen og har erfaring både med seil- og motorbåt. Hege har solid bakgrunn fra markedsføring, PR, kommunikasjon, salg og produktforvaltning, både i internasjonale og nasjonale bedrifter samt startups.
christer-ervik-kruser

Christer Ervik

Daglig leder og co-founder
Christer har vokst opp med båt og brenner for nyttig bruk av ressurser i en verden med klima og miljø utfordringer. Har bakgrunn fra finans og forsikring, med etterutdanning innen HR og ledelse fra Høyskolen Kristiania samt Entreprenørskap og innovasjon fra NMBU. Har under og etter studier jobbet med nettverksbygging for ledere og oppstartsvirksomhet innen cyber security i olje og gass.
thorbjrn-rekdal-kruser

Thorbjørn Rekdal

Medarbeider
Thorbjørn er vokst opp på det blide Sørlandet. Har mye erfaring fra egen båt og er også glad i kajakk. Thorbjørn har mer enn 20 års erfaring i ledende stillinger i PGS. Har hatt ansvar for store prosjekter innen forretningsutvikling i tillegg til mer enn 10 år med internasjonalt resultatansvar.
Aleksander Hoel

Aleksander Hoel

Kommunikasjonsansvarlig
Aleksander er utdannet tekstforfatter og har 10 års erfaring fra ulike markedsavdelinger og reklamebyråer. Har laget kommunikasjon for flere av Norges største merkevarer og brenner for klart språk og målbar kommunikasjon.

Båtliv uten utslipp!

Hvordan båt forurenser

Elektrisk: En liter drivstoff lager 2 kg CO2. Ved elektrisk motordrift vil du redusere miljøavtrykket betraktelig. På sikt ser vi for oss at også andre, mer miljøvennlige drivstoffmuligheter kan tilbys, f.eks. hydrogen.

Bunnstoff: Bunnstoff inneholder 25% mikroplast og 16% giftstoffer. Båtdeling er et tiltak som reduserer ditt personlige utslipp av miljøgifter i fjorden. Enten du bruker båt mye eller lite. I vår båtpool reduseres utslippene per bruker med minst 80%.

Bedre utnyttelse av brygger og båt

Deling av båt gir bedre utnyttelse av ressurser som benyttes i produksjon, bruk, vedlikehold og oppbevaring.

På lang sikt vil vi sammen med våre medlemmer bidra til FNs bærekraftsmål:

screenshot-kruser.no-2019.07.30-12_04_52