E-post: kontakt@kruser.no

VÅRE ELEKTRISKE BÅTER

Båtene våre skal være et godt alternativ for både mennesker og miljø! Med god plass, null motorstøy og lange rekkevidder på fullt batteri er båtene våre godt egnet for alt fra én person, til større grupper som vil dele de gode båtopplevelsene. Våre båter avgir absolutt ingen utslipp, hverken i form av eksos eller miljøskadelig bunnstoff. Det er bare å nyte av våre behagelige elbåter – med god samvittighet! 

GreenWaves 601:

GreenWaves 601 er en åpen fritidsbåt på 20 fot, og har en marsjfart 4-7 knop. Med plass til 8 personer, er båten ideell til å dele gode båtopplevelser med kjente og kjære.

GreenWaves 601

Et romslig design, samt stor badeplattform og badetrapp, gjør båten spesielt godt egnet til aktiviteter som bading og fisking. Samtidig byr det på en stor opplevelse i seg selv å bare “kruse” rolig og lydløst bortover vannet – kun avbrutt av et og annet bølgeskvulp. Foreløpig har vi denne båten tilgjengelig ved Aker Brygge og Oksenøya Marina.

Enkelt og behagelig

Båtens kaptein navigerer båten enkelt via midtkonsollen i akterenden, mens passasjerene har behagelige sittemuligheter, både i baug-partiet og ved siden av kapteinen.

Båten er utstyrt med gps-navigasjon, og stereoanlegg med bluetooth-tilkobling, kjøleskap og søppelbøtte. Slik blir seilasen både lettvint og behagelig. Båtene er utstyrt med 4 redningsvester til voksne og 4 barnevester (2 x 5-15 kg og 2 x 15-30 kg). Om man skulle være uheldig med været, er båten utstyrt med en enkel kalesje, slik at man kan søke tilflukt for regnbyger som måtte komme brått på.

original-1011413-2
Du/dere drar på tur og nyter båtlivet – uten bekymringer!

Rekkevidde

Båten er utstyrt med en kraftig batteripakke, som skal sørge for at alle kan seile lengre turer uten å måtte uroe seg for om man har nok strøm igjen. På fulladet batteri kan man seile på sjøen i 5-7 timer, alt ettersom hvor stor hastighet som holdes.  Under er mer nøyaktige anslag for rekkevidde, basert på marsjfart:

 

Rekkevidde i 4 knop: ca. 7 timer, 28 nm. / 50 km.

Rekkevidde i 5 knop: ca. 5 timer, 25nm. / 45 km.

Rekkevidde i 7 knop: ca. 1,25 timer, 9 nm. / 16,5 km.

original-13
original-1011504

Spesifikasjoner:

Antall passasjerer: 8 

Lengde: 20 fot / 600 cm.

Bredde: 7 fot / 240 cm.

Dybde: 70 cm. .

Maks hastighet: 5-7 knop

Motoreffekt: 10 hk. / 7,5 kwh.

Ladetid (på tomt batteri): 3,2 timer 

RAND Mana 23:

Dette er en romslig daycruiser med plass til opptil 10 personer. Båten er meget sosialt orientert, og baserer seg på et stort åpent design, fylt med mange behagelige sitteplasser, samt et stort bord plassert midt i båten. Mer utfyllende informasjon og bilder kommer. 

 

 

Vi trenger ditt telefonnummer slik at vi kan ta kontakt med deg.

Vi trenger din e-postadresse slik at vi kan sende deg informasjon.

Se vår personvernerklæring her

Her finner du mer om lokasjoner eller medlemskap.

kruser-logo-white-version