Velkommen som medlem!

Slik laster du ned appen

Logg inn

Med din mobil klikker du deg inn her!
Du logger inn med samme e-postadresse som du benyttet da du registrerte deg/kjøpte medlemskap. En engangs-pinkode vil sendes til din e-post som du benytter til å logge inn. (Du vil være automatisk innlogget fremover i tid etter første innlogging).

Installere app/lage snarvei

Vi anbefaler at du lagrer appen som en snarvei på din mobil. Den vil da lagre seg på samme måte som andre apper – og du har en rask måte å finne tilbake til booking.

På iPhone:

Før du logger inn installerer du appen ved å trykke på knappen på linja nederst i nettleseren og velger du «legg til på hjemskjerm» eller «add to home screen». Det kan være at du må bla litt nedover for å finne det. Se video – installere app og første gangs pålogging av installasjonen hvis du er usikker.

På Android (Samsung, Huawi etc.):

Du skal normalt få en popup som spør om du vil installere appen. Hvis du ikke får det opp kan du gjøre det manuelt:

Når du har installert kan du holde fingeren på ikonet og velge «Legg til på hjemskjerm».

Når du skal på båttur

1 time før din båttur vil du få opp dagens tur i appen og kan begynne på prosessen for klargjøring av båtturen. Det er vi appen du får informasjon om hvor båten er og alt annet du trenger å vite for å kunne starte din båttur.

OBS – dersom du er forhindret fra å bruke båten skal du ikke trykke «kom i gang», da velger du Endre/Avbryt.

Det er viktig at du kansellerer snarest mulig dersom du skulle bli forhindret i å ta båtturen. Dette er for at alle medlemmer skal ha god mulighet til å benytte seg av flåten. Medlemmer som behandler bookingsystemet på en god måte blir premiert for dette i sin medlemspris.

Husk at du kan kansellere og endre tid på din booking i «Mine bookinger» i appen, helt frem til avreise, og også at du kan forlenge og forkorte turen når du er ute.

Meldinger / Support

Av og til vil vi sende deg en beskjed. Du vil typisk få en SMS dersom det vi mener det haster, ellers benytter vi e-post. Alle meldinger vil også ligge tilgjengelig i Meldinger i Appen. 

Det er ellers mulighet for å gi oss beskjeder og ønsker når du booker en båt. Det er også mulig å gi oss tilbakemelding ved avslutting av båttur.

Les mer om tilgangsnivå her.

Les mer om forhåndsbooking og impulsbooking her.