Velkommen som SommerKruser

Slik kommer du i gang

På denne siden vil du finne nyttig informasjon til deg om hvordan du kommer i gang. Når du skal på båttur bruker du vår app som inneholder all informasjon du trenger. Denne siden vil forklare hvordan du kommer i gang med appen og hjelpe deg dersom du får noen problemer.

Tilgang til app og booking

Pålogging

Du logger på med e-post adressen som ble brukt til å bestille medlemskapet på (adressen du brukte da du fylte ut kontaktopplysninger ved bestilling. Det er denne du fikk ordrebekreftelsen på. Logg på med PIN som sendes på e-post, eller bruk Google-pålogging om du brukte en gmail adresse. Det er ikke noe passord å huske på, du vil alltid bruke kode tilsendt på mail. Når du har logget på en gang vil du være pålogget inntil du logger av (dette kan du gjøre på «Mitt medlemskap»).

Installere app/lage snarvei

Vi anbefaler at du installerer appen på din mobil, da har du en kjapp måte å åpne appen på. Ikonet legger seg på første ledige plass. 

På iPhone:

Du installerer appen ved å gå til booking appen med Safari. Før du logger inn trykker du på knappen midt på linja nederst i nettleseren og scroller ned til «legg til på hjemskjerm». Gå deretter ut av nettleseren og åpne Kruser appen som nå ble installert og logg inn. Det kan være at du må bla litt nedover for å finne «legg til på hjemskjerm». Se video – installere app og første gangs pålogging av installasjonen hvis du er usikker.

På Android (Samsung, Huawei etc):

Du skal normalt få en popup som spør om du vil installere appen. Hvis du ikke får det opp kan du gjøre det manuelt:

Når du har installert kan du holde fingeren på ikonet og velge «Legg til på hjemskjerm».

Bookingsystem

Bookingtilgang

Du kan booke en tur på maksimalt 4 timer i vår booking app. Turen betales med Vipps når du booker turen.

Meldinger / Support

Om du har spørsmål til oss om tjenesten eller om din booking eller kurs kan du sende oss en melding fra appen.

Det er ellers mulighet for å gi oss beskjeder og ønsker når du booker en båt. Det er også mulig å gi oss tilbakemelding ved avslutting av båttur.

Når du skal på båttur

Når det nærmer seg (1 time før) din bookede båttur vil du få opp Dagens tur på Hjem skjermen. Her har du muligheten til å starte prosessen som hjelper deg og oss slik at alt går som det skal på turen.

OBS – dersom du er forhindret fra å bruke båten skal du ikke trykke «kom i gang». Da velger du heller endre/avbryt. Dette gjelder også hvis du vil utsette turen mer enn en time.

Når du skal ut på tur starter du først turen i appen. Da vet vi at du skal bruke båten. Dersom du ikke starter turen innen 1 time etter oppsatt tid vil vi sende deg en påminnelse på SMS om at du må starte turen i appen. Dersom du ble forhindret fra å ta båtturen må vi ha beskjed. Det kan være andre medlemmer som ønsker å dra på tur. Husk at du kan kansellere og endre tid på din booking i «Mine bookinger» i appen, helt frem til avreise, og også at du kan forlenge og forkorte turen når du er ute.

Finne båten

Du vil finne info om hvilken båtplass båten ligger på og hvilket nummer og navn den har. Pass på at du tar riktig båt. Du vil ikke kunne låse opp en båt som du ikke har booket. Husk også på at båten skal legges på samme plass som den ble hentet ut fra. På din første tur vil du bli møtt av en av våre båtverter, men på påfølgende turer vil du gjøre alt selv.

Avslutte båttur

 Når du er tilbake i havnen ønsker vi at melder fra om dette i Appen. Slik kan vi gjøre båten tilgjengelig for ny tur, og vi vet at båtturen har forløpt som normalt. Vi ber om at du oppgir batteristatus slik at vi kan estimere dersom neste kunde kan sendes ut tidligere. Dersom det har skjedd noe med båten du vil melde fra om kan du sende skademelding her. Det er også mulighet for å sende oss en beskjed når du avslutter. Dersom Avslutt båttur er grået ut er det fordi du ikke har huket av på de 3 feltene (eller levert skademelding) eller at batteriprosent ikke er satt.

Om bruk av våre båter

Som SommerKruser-medlem i Kruser har du ikke anledning til å dele din innlogging med andre. Du skal alltid være med på båtturen som båtfører og er ansvarlig for at retningslinjene for bruk ivaretas. Dersom brudd på våre vilkår forekommer vil dette medføre midlertidig eller permanent utestengelse uten rett til kompensasjon.

Kundevilkår punkt 9: Under ingen omstendighet må Båtfører overlate båten til andre uten at dette er skriftlig avtalt med Kruser på forhånd. Unntak fra dette gjelder nødsituasjon hvor det er fare for liv, skade på person, båt eller annen eiendom. Brudd på dette vilkår kan medføre politianmeldelse.

Book onboarding eller basiskurs i båtføring her.

For å logge inn og installere appen, trykk på knappen under.