X Shore-fest

I årets sesong av Mesternes mester hadde NRK et mål om en produksjon med lavest mulig klimaavtrykk. Det var en glede å kunne bidra til dette målet ved å la superstjerne Aksel Lund Svindal føre vår superstjerne X Shore Eelex 8000 i åpningsscenen av sesong 14!

Vi feirer dette med supertilbud på våre raske, smidige og stillegående båtmodeller; X Shore Eelex 8000 og X Shore 1⭐️⁠

X SHORE-FEST – bli medlem innen 29. januar og få tilgang til våre raske båter til superpris!

⭐️⁠ De fem første som bestiller medlemskap med X Shore 1 får 3000 kr i prisavslag på medlemskap med rabattkoden XSHORE3000

⭐️⁠ De tre første som bestiller medlemskap med X Shore Eelex 8000 får 5000 kr i prisavslag på medlemskap med rabattkoden XSHORE5000

Fart, vannlek og sengekabin – X Shore 1

Dette er medlemskapet for deg som liker vannsport og lekne fartsopplevelser på sjøen, men som også vil nyt rolig kvalitetstid med de du er glad i.

Båttur = familietur, vannski, vennetur, badetur, kveldstur, morgenbad, fisketur, øytur, reker i båten, stupekonkurranse, grilling på stranden – bare fortsett selv! Båtmodellen er helt ny i 2023 og Krusers medlemmer er blant de første i verden til å oppleve disse båtene.

X Shore 1 er en rask og smidig daycruiser med plass til fem personer. Båten har en toppfart på 30 knop og du kan reise opptil 50 nautiske mil. Forut under dekk finner du sengeplass til to, som gjør båten ypperlig til overnattingsturer.

Frem til 29. januar får de fem første som blir medlem hele 3000 kr i prisavslag på sitt medlemskap med tilgang til X Shore 1 – fart, vannlek og sengekabin.

Tilgjengelig i Oslo og Bærum med rabattkoden XSHORE3000

  • Toppfart på 30 knop

  • Reis opptil 50 nautiske mil

  • Plass til 5 personer

  • Flere sosiale soner

Det lille ekstra – X Shore Eelex 8000

Dette er medlemskapet for deg som vil bli lagt merke til  – med denne elektriske båten skaper du woweffekten på sjøen.

Her får du hele spekteret av opplevelser båtlivet kan tilby. Rekemiddag rundt spisebordet, møterommet på fjorden, badetur med familien, afterwork med avdelingen, soltur med kjæresten, sommerfest med kontoret, fisketur med barna, lunsjopplevelse med kundene, vannskilek med vennene – bare fortsett selv!

X Shore Eelex 8000 er den største i Kruserflåten og har flere ulike soner; badeplattform, spisebord, førerplass, solseng og sitteplasser i front. Båten er utstyrt med taufeste til vannsport, ekstra kraftig musikkanlegg og 24-tommers berøringsskjerm. Det er plass til opptil ti personer i disse båtene – så du kan ha med deg mange på tur. Eelex 8000 finner du i 2023 på Aker Brygge.

Frem til 29. januar får de tre første som blir medlem hele 5000 kr i prisavslag på sitt medlemskap med tilgang til X Shore Eelex 8000 – båten med det lille ekstra.

Tilgjengelig i Oslo med rabattkoden XSHORE5000

  • Toppfart på 30 knop

  • Reis opptil 100 nautiske mil

  • Plass til 10 personer

  • Flere sosiale soner